V času poletnih počitnic v mesecu juniju, juliju in avgustu 2019 bo Plezalno društvo Grif v sodelovanju z Občino Brezovica in OŠ Brezovica pri Ljubljani organiziralo aktivne počitnice za otroke (tedensko počitniško varstvo od ponedeljka do petka od 7:30 do 16:30 ure). Varstvo bo organizirano za osnovnošolske otroke iz celotne občine Brezovica in bo potekalo v prostorih OŠ Brezovica ter na drugih lokacijah (skladno s programom). V program je vključeno celodnevno varstvo otrok, vse aktivnosti in prehrana (malica, kosilo). Namenjeno je otrokom od 1. do vklj. 5. razreda (seveda pa so vabljeni tudi starejši).
Program bosta vodila Matej Grilc in Maja Piskernik ter vašim otrokom omogočila pester, zanimiv in predvsem zabaven program. 

 

Program

• Plezanje
• Družabne športne igre
• Kopanje na bazenu Kolezija
• Obisk mestnega kina Kinodvor
• Pohod po Ljubljanskem Barju

• Kuharska delavnica
• Urice eksperimentov
• Bralne urice
• Ustvarjalne urice (šivanje, risanje, obdelava različnih  materialov, • Izdelava družabnih iger, nakita, svečnikov, lutk,...)
• Botanične urice (sajenje rastlin in predstavitev mesojedih rastlin)  

 

Termini

1.    termin: 26.06.2019 – 28.06.2019 (3 dni)

2.    termin: 01.07.2019 – 05.07.2019 - SKUPINA JE POLNA!

3.    termin: 08.07.2019 – 12.07.2019

4.    termin: 15.07.2019 – 19.07.2019

5.    termin: 26.08.2019 – 30.08.2019 - SKUPINA JE POLNA!

 
Počitniško varstvo za otroke Grif.jpg
Aktivne poletne počitnice Grif
Plezalne počitnice za otroke Grif
Aktivno počitniško varstvo za otroke Grif
Počitniško plezanje za otroke
Počitniško varstvo za otroke Grif
Počitniške delavnice za otroke Grif
Počitniški program za otroke Grif
Aktivno počitniško varstvo za otroke.jpg
Počitniška plezalna šola Grif
Počitniško varstvo za otroke Grif
Športne počitnice za otroke Grif
Počitniška kuharska delavnica Grif
 
 

CENA

€ 65 / otroka / teden

5% popust ob prijavi dveh ali več otrok iste družine (bratci, sestrice) v posameznem terminu  

Otroka lahko prijavite tudi na več terminov

Program je sofinanciran s strani Občine Brezovica in se izvaja v sodelovanju z OŠ Brezovica pri Ljubljani.


PRIJAVE

Ob prijavi na posamezni termin se vplača celotni znesek v višini € 65 oz. akontacija v znesku € 35, ki predstavlja rezervacijo mesta v skupini in se v primeru neudeležbe otroka v izbranem terminu vrne le v primeru opravičene odsotnosti (bolezni). Preostanek se poravna do pričetka programa.

Program v posameznem terminu se izvede ob prijavi najmanj 20 otrok na posamezni termin.


EKIPA 

Matej Grilc

Matej Grilc

Matej je ustanovitelj in vodja Plezalnega društva Grif. Aktivno in tekmovalno je plezal 12 let, zdaj pa svoje znanje in izkušnje že 9. leto predaja otrokom, ki obiskujejo njegovo plezalno šolo. 

Maja Piskernik

Maja Piskernik

Sem Maja Piskernik. Že od najstniških let se ukvarjam z varstvom otrok, animacijami ter različnimi dogodki za otroke. V zadnjih letih sem z otroki doživela kar nekaj ustvarjalnih kuharskih delavnic, v sodelovanju z drugimi društvi organiziram rehabilitacijo otrok na Debelem rtiču ter aktivno poletno varstvo.

V življenju mi največ pomenijo narava, živali, predvsem otroški smeh in sreča v njihovih očeh. Zato vedno poskrbim, da je izkušnja teh otrok pravo doživetje smeha, zabave, spoznavanja novih veščin in ustvarjalnih dejavnosti.

Matuša Orel

Matuša Orel

Maruša je doma z okolice Ajdovščine in je študentka pedagogike in andragogike na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Za ta študij se je odločila, ker rada dela z ljudmi – z otroci ter prav tako z odraslimi. Lansko poletje je delala kot inštruktorica plezanja na poletnem taboru v Ameriki, predlansko poletje kot varuška v Španiji, veliko let pa je kot animatorka sodelovala na oratoriju. Poleg tega je tudi aktivna prostovoljna gasilka.

Rada preživlja čas v naravi, pleza, hodi v hribe ter odkriva nove kotičke sveta. Všeč so ji nepoznani, neturistični kraji. Najpomembnejši ji je občutek svobode, saj lahko naredi prav vse, kar si zamisli. Omejitev ni.

Patrik Novak

Patrik Novak

Sem Patrik Novak. Mlad avanturist, ki ima rad naravo in šport. To dvoje sem združil v plezanju, ki ga tudi poučujem. Imam izušnje v animiranju otrok, saj sem bil animator na oratoriju 6 let. Sedaj pa vodim plezalne rojstne dneve in igralne urice za naše najmlajše. Rad prenašam znanje otrokom, saj je vedno lepo videti nasmeh na otroškem obrazu.
Vedno glej na svetlo plat!